Selena és Justin most már tényleg végleg szakítottak?!

Alig örülhettünk a sztárpár kibékülésének, ugyanis úgy tűnik, ismét szakítottak, talán ezúttal végleg.

Mint azt mi is megírtuk, a Jelena fanok legnagyobb bánatára a sztárpár ismét szakított, sőt, Justin állítólag már randizni is kezdett, méghozzá egy modellel, Baskin Championnal. Mi mégis reménykedtünk benne, hogy ez csupán átmeneti állapot és a szerelmesek hamarosan újra egymásra találnak, de egyre inkább az a következtetés vonható le, hogy ez nem így lesz.

Egy forrás szerint Selena úgy gondolja, hogy bár az énekes sokat változott előnyére az elmúlt időszakban, jelenleg mégsem passzolnak. Az is ezt bizonyítja, hogy az énekesnő elutazott Ausztráliába, Bieber pedig ismét belevetette magát a csajozásba. Vannak azonban olyan híresztelések is, miszerint Justin nem is randizik a modellel, és valójában folyamatosan Selenára gondol, és a kettejük fejezete még korántsem ért véget, így ezek alapján mégis van remény a békülésre.

Az E! magazin szerint Justint a barátai mutatták be Baskinnak, és csak párszor lógtak együtt. Az énekes szeret a lány társaságában lenni, de az, hogy randiznának, erős túlzás. Justin senkivel sem szeretné komolyra fordítani a kapcsolatát Selenán kívül.

Nos, elég nehezen tudjuk már követni, mi is zajlik a fiatalok között, de az biztos, hogy az idő majd mindent eldönt.

 

Forrás: RCNnews

Fotó: mirror.co.uk

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!