Snezi most a leggyűlöltebb lakó az Éden Hotelben

Marianna visszatérésével újra nagyban megy a taktika, az esti Pandorán Snezi kapta a legtöbb osztást, Adrienn sírt, Nóri pedig folyton dühös.

Beus távozását gyorsan lezavarták, megjelent Berki, aki ismertette a játékszabályokat és felszólította a lányt, hogy pakoljon és menjen. Közben felfedte Gyula és Marianna titkos küldetését, de az még mindig nem derült, hogy mi az a rettentően nagy dolog, amiben dönthetnek. Az ígéretek szerint rendesen átrendezi majd a viszonyokat a csütörtök esti adásban.

A délután főleg napozással telt és miután jött a levél az Pandora ceremóniáról Peti és Marianna taktikai megbeszélést tartottak, milyen kérdésekkel tudják kicsinálni Snezit.

Szegény Gyula semmit nem ért a körülötte folyó bandaháborúból, nem is csoda, ez már jóval az érkezése előtt elkezdődött. Az új fiú 100 százalékig rábízza magát Mariannára, majd eldől, hogy jól teszi-e.

A Pandora egyik legjobb pillanata az volt, mikor Bencétől megkérdezték, mikor dobja már el a papucsot és játszik végre, erre Snezi kezdett beszélni helyette. Hát, a kérdés jogos. Snezit máshogy is becserkészték, próbálták rávenni, vallja be, hogy neki köszönhető Marianna korábbi kidobása. A táncos bár nem vallotta be, de sikeresen elütették mindenki fülébe a bogarat. Adriennt a súlya miatt érte támadás, ő pedig annyira kiakadt hízékonyságán, hogy elkezdett sírni.

Mariannának jót tett a 10 napos távollét, eddig csak Peti és Loki játszott úgy, amilyen fokozatra ő most rákapcsolt. Eredeti tervük szerint Snezit rakták volna ki, de Beus távozásával fiútöbbség alakult ki, így Bence lett a fő célpont.

Közben Nóri és Ádám egyre jobban közelednek egymás felé. Ádám azt gondolja, magába tudja bolondítani az állandóan puffogó csajt és így végigviszik ketten a játékot.

Barbi mindig ilyen fejet vág. Mindig.

Barbi mindig ilyen fejet vág. Mindig.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!