Stílusiskola: ezt viseld tavasszal!

Tavasszal nehéz eldönteni mit is vegyünk fel, hiszen egyszer hűvös van, aztán túl meleg és szeretnénk stílusosak is maradni. Ha elakadtál, segítünk!

 

Habár ma reggel elő kellett vennünk a téli kabátot és a csizmát, a jó idő lassacskán beköszönt -reméljük. Ebben az időszakban még többet ácsorgunk a szekrény előtt, mint máskor, hiszen már nincs olyan hideg, hogy a kabát alá rejtsük a stílusunkat, de még olyan meleg sincs, hogy egy csini ruhában flangáljunk. Megmutatjuk, 2018 tavaszán mik a trendek, így könnyen össze tudsz állítani egy szuper outfitet.

1. A tavaszi programok közül a “menjünk el sétálni hétvégén” a legnépszerűbb. A lényeg, hogy kényelmes szerelésben menj, ám ettől nem kell lemondanod a stílusosságról sem. Egy farmer pólóval és egy feltűnő színű bomberdzsekivel remek választás lehet. Ehhez mindenképp szerezz be egy menő sneakert.

2. Egy randira készülve válogatunk általában legtöbbet a gardróbunkból, miközben 100 kérdés van az agyunkban. Hogy legyek lenyűgöző, stílusos, de ne túl sok? Elegáns? Vagy inkább sportos? Ezek a legáltalánosabb gondolatok, de emellett megannyi kérdés felvetődik még bennünk. Egy egyszerű magassarkú cipővel és egy harangszoknyával, mely kicsit feltűnő nem nyúlhatsz mellé. Ehhez pedig válassz egy egy színű blúzt és a srác le sem fogja venni rólad a szemét!

3. Ha csak beugranál a városba egy ebédre a barátnőddel vagy moziba mész a pároddal, érdemes egy csinos, de kényelmes outfitet választani. A blézer tornacipővel elsőre furán hangozhat, ám ha jól válogatod össze a két darabot sikered lesz.

4. A munkahelyi öltözék is nagy kihívást jelent mindig. Előfordulhat, hogy nincs minden nap kedved szoknyában dolgozni, farmert pedig nem vehetsz fel. A legegyszerűbb ha ilyenkor magadra kapsz egy vászon nadrágot és egy blúzt. Például burgundi vöröset, mert az nagyon divatos!

5. A legújabb trend, ami egy hölgy gardróbjából sem hiányozhat az a pliszírozott szoknya. Érdemes bevetned egy családi ebéd során vagy akár egy randira is remek választás lehet. (kép: Premium Barbie Blog)

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!