Szerencsehozó Buddha – oszd meg és hamarosan szerencse ér!

A pocakos Buddha a gazdagság szimbóluma. A buddha szobrok az élet minden területén szerencsét hoznak.buddha_szerencse

Mindenki szeret csecsebecséket becsempészni az életterébe, miért ne tennénk olyat, ami az energiákat is segít rendbe hozni? Az életlm.hu írása szerint ilyenek a Buddha szobrocskák, mutatósak és ha jó helyre tesszük segítenek rendbe tenni az életünk egyes területeit!

Mindegyik Buddha mást jelképez (egészség, szerelem, boldogság, karrier, gazdagság, szerencse, erő) és egy jól látható, központi helyen, félkör alakban kell elhelyezni őket.

Zsákos buddhát arra a helyre helyezzük, ahol gondjaink vannak. A gyermekekkel körülvett Buddha gyermekáldásban hozhat szerencsét, és a család területén harmonizálhatja az energiákat. Tehát ha gyerekre vágyunk, vagy jó kapcsolatra a gyermekünkkel tegyünk a lakás közepére ilyen Buddha szobrocskát. Gyermekáldás kérésénél a hálószobába tedd a gyermekekkel körülvett szobrocskát.

A kínai pénzeket tartó Buddha szobrocska gazdagság területén hoz szerencsét, és természetesen a pénzenergiához van köze. Ha tálat tart a buddhánk tegyünk bele pénzt, hogy a pénzenergiát fokozzuk.

buddha

Oszd meg, és a szerencse hamarosan rád talál!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!