Szorul a hurok Snezi torka körül

Snezi folyamatosan balhézik, Peti és Marianna szövetkezik és volt egy négyes randi is kedden.

Nagy riadalmat keltett reggel Sneziben, mikor megtalálták az aranyszalagot. A revütáncos lány próbál úgy tenni, mintha ez nem jelentene semmit és még ezt sem tartja óriási felkiáltójelnek, hogy talán tényleg ő a következő, akitől meg akarnak szabadulni a hotel lakói.

Tina és Barbara választhattak egy-egy fiút, hogy randira vigyék őket, fitneszedző Tina Gyulát, aktomodell (vagyis felnőttfilmes) Barbara Bencét vitte, ezzel még jobban megforgatva a kést Snezben, aki 24 órát kapott, hogy eldöntse, kit visz magával párbajra.

Az tuti, hogy erről a párbajról valaki végleg távozik, de azt egyelőre homály fedi, hogy milyen típusú összecsapás lesz, a legtöbben szimpátia alapúra tippelnek. Szerdán kiderül.

Közben Peti és Marianna elkezdett agyalni, hogyan is kerülhetnének egymás mellé a következő párválasztón, úgy hogy senki se sértődjön meg. A terv első állomása az lenne, hogy Snezi Barbit válassza a párbajra. Loki kezd belezúgni Mariannába, este az Ádám ás Éva bulin hatalmas ömlengésbe kezdett arról, hogy a plasztikázott lány az eddigi legjobb párja.

A randin a négyes sétálgatott a tengerparton, zumbáztak, fürödtek a tengerben, Bencét feltötlötte a kirándulás. Nem sokáig örülhetett, mert visszatérése után Snezi azonnal balhézni kezdett vele, hogy miért viselkedett úgy, hogy a őt vigyék ki. Az meg sem fordult a fejében, hogy ez inkább ellene, mint Bence felé lenne gesztus.

Gyula húz Tina felé, ezt Nóri is látja, aki állandóan szabályozná a fura fiút. Loki jellemzése szerint, – aki este egy ordítós önbizalom tréninget is adott – Nóri úgy gondolja, hogy az időjárás is miatta romlik el.

Szerda este jön a párbaj és egy biztos távozó.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!