Sztárok, akik megbánták a plasztikai műtétjüket

Sok sztár úgy jár a plasztikai sebészéhez, mint mi háziorvoshoz. Ezek a celebek azonban megbánták a műtétjüket!

A következő sztárok túl későn ébredtek rá arra, hogy egy plasztikai műtét (vagy sokuk esetében több), nem mindig a megoldás akár fizikailag, akár érzelmileg és mentálisan. Ők azok, akik megbánták a műtétjüket!

1. Heidi Montag

A valóságshow szereplő brutálisan átszabatta magát, szinte rá sem lehetett ismerni a műtétek után. Nem is csoda, hogy megbánta a beavatkozásokat! Így nyilatkozott a változásról: “a műtétek teljesen tönkretették a karrieremet és a magánéletemet is és rengeteg negativitást hoztak az életembe. Azt kívánom, bárcsak visszamehetnék az időben és mindent visszacsinálhatnék!”

2. Kim Kardashian a botoxról

“A procedúra után lett néhány seb a szemem körül, ami teljesen normális, de mivel nem néztem utána a mellékhatásoknak, így nagyon megijedtem. A botox egyszerűen nem nekem való volt abban a korban.”

3. Courteney Cox a bőréről

A Jóbarátok Monicájának arca is teljesen megváltozott az évek során, ő ezt mondta a botoxról: “Furcsa érzés volt, hogy nem tudtam úgy mozgatni az arcomat mint előtte, túllőttem a célon és azt éreztem, hogy egy csapdába kerültem a saját bőrömben.”

4. Kylie Jenner az ajkairól

Kylie maga is beismerte, hogy túl messzire ment az ajakfeltöltéssel, ugyanis ezt mondta egy interjúban: “egyszer határozottan túl nagy ajkakat csináltattam, nagyon izgatott voltam és úgy éreztem, hogy erre van szükségem. A nővéreim mondogatták, hogy Kylie, le kell nyugodnod! Vissza kellett mennem, hogy rendbe hozzák, ami egy durva folyamat volt.”

5. Cameron Diaz az arcáról

A színésznő sem vetette meg a botoxot, azonban később ő is megbánta: “próbáltam a botoxot korábban, és olyan fura lett az arcom tőle, hogy azt mondtam, nem, én nem szeretnék ilyen lenni. Sokkal inkább látom az bőrömet öregedni, mint hogy olyan arcom legyen, ami nem is hozzám tartozik.”

6. Kourtney Kardashian a melleiről

Kourtney nagyon fiatalon csináltatta meg a melleit, amit utána meg is bánt, s így vélekedett később: “Nagyon hülye voltam, ami valamennyire a nyomás miatt volt. Egyszer csak befészkelte magát a gondolat a fejembe, és onnantól kezdve senki nem tudott lebeszélni.”

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!