Sztárok, akik szegénységből törtek fel

A sztárok sem dollármilliomosként születtek, sőt! Akadnak olyan hírességek, akik szegénységből jöttek és régen még ételre sem tellett nekik!

Azt hinnénk, hogy a sztárok élete csupa csillogás, azonban ez nem igaz az életük minden korszakára. Vannak olyan hírességek, akik nem csupán a szegénységből törtek fel, de olyannyira rosszul álltak anyagilag, hogy még kenyeret is alig tudtak venni maguknak!

Leighton Meester
Szerinted is tökéletesen passzolt Blair Waldorf, a Pletykacica milliárdos gimis csajának karaktere a szinésznőhöz? Pedig nem lehetett egyszerű beleképzelnie magát a gondtalan lány szerepébe, hiszen elég nehezen indult az élete. Szó szerint, ugyanis az anyukája egy texas-i börtönben adott neki életet, majd végül a nagymamája nevelte fel. Azóta 5 millió dollárnyi vagyonnal büszkélkedhet. Nem semmi, igaz?

Celine Dion
Az énekesnőnek 13 idősebb testvére van és a szülei bárjában dolgozott fiatalabb korában. A nagy áttörést azt hozta el számára, amikor a családja elküldött egy hangfelvételt a kicsi Celine-ről és a kiadó azonnal beleszeretett a hangjába. Ma már közel 400 millió dollárra becsülhető a vagyona.

Sarah Jessica Parker
Szex és New York Carrie-je egy apró bányászvároskában született, ahol a szülei válása után az anyjának komoly anyagi gondjai voltak és az új mostohaapukája sem tudott sokat javítani a helyzetükön. Sarah 11 évesen azonban a Broadway-en kötött ki és jelenleg kb 90 millió dolláros összvagyonnal rendelkezik. Ebből azért már jó néhány Manolo Blahnik kijön!

Leonardo DiCaprio
A ma már 200 millió dolláral rendelkező Leo-t egyedül nevelte az édesanyja és egyszerre több munkát is el kellett vállalnia, hogy el tudja tratani a fiát. A tehetséges kissrác 14 évesen kapta az első szerepét és azóta is hálás az anyjának, akit szinte mindig magával visz a fontosabb díjátadókra.

Demi Moore
A kis Demi sztorija elég durva: szülei alkoholisták voltak és egy lakókocsiban nőtt fel, ráadásul többször volt testi erőszak tanúja is. 16 évesen lett elege és elköltözött otthonról, hogy modellkedhessen, majd színészkedhessen. Vagyona nagyjából 150 millió dollár.

Jay Z
Beyoncé szerelme gyerekként komoly botrányokba keveredett, egyszer még a saját testvérének meglövésével is meggyanusították. Később drogot árult, azonban állítása szerint a rap megmentette őt és ma már anyagi gondjai sem nagyon lehetnek, hiszen 550 millió dollárra tehető a vagyona.

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!