Tegyünk együtt az állatkínzás ellen!

A Quebecknél igyekeznek minden fronton harcba szállni a felelős állattartásért, most pedig te is tehetsz egyszerűen az állatkínzás ellen!

Gyakran olvashatjátok nálunk, hogy a Quebeck-nél mindig a kutyusok érdekeit nézik, most sincs ez máshogy. Meggyőződésük, hogy ha egy ügyet folyamatosan a tűzben tartanak és támogatnak, akkor az előbb-utóbb megkapja azt az átütő nyilvánosságot, amit megérdemel. Mi pedig maximálisan támogatjuk ezt a törekvést, így fontosnak tartjuk beszámolni a Quebeck és a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport együttműködéséről!

Biztosan sokan hallottatok már a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport fantasztikus tevékenységéről, arról, hogy mi motiválja Őket, minek hatására csinálják azt, amit. Nagyon jó látni, hogy létezik olyan cég is, aki a szívén viseli a szenvedő állatok sorsát, így örömmel írjuk le: mától stratégiai megállapodás keretében a Quebecktermékbevételén keresztül is segíti a nemes harcot!

Honlapjukon minden SZURKOLÓVAGYOK kuponnal leadott rendelésből a befolyt összeg 10%-át a Szurkolók az állatkínzás ellen csoportnak adják, támogatva ezzel a munkájukat.

Ám ez még nem minden, egy chipolvasó készüléket is adományoztak a Szurkolóknak, akik a békéscsabai aktivistáikat fogják segíteni a beruházással. És ezzel még mindig nem értünk a mondandónk végére, ám a céget fényező marketing szöveg helyett álljanak itt az őszinte gondolataink:

Kérünk mindenkit, aki teheti, lehetőségei szerint segítse a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport küzdelmét! Az egyesület legnagyobb anyagi megterhelését az orvosi költségek jelentik, kiemelten az oltások, a féreghajtás, és az ivartalanítás. Mi kutyások vagyunk azok, akiket érdek nélkül tart össze a tettvágy. Most pedig lehetőségetek van egyszerre támogatni Kedvencetek egészségét és a Szurkolók az állatkínzás ellen csoportot! 🙂

Hogyan tudom ezt megtenni?

1. Nézz körül az egészségmegőrző táplálékkiegészítők között. (Ne feledd, szuper csomagajánlatokkal is készültek Nektek)!

2. Regisztrálj be az oldalra!

3. Válaszd ki a Kedvencednek leginkább megfelelő készítményt!

4. Használd a SZURKOLÓVAGYOK kuponkódot és vásárolj 5% kedvezménnyel

A kuponnal nem csak Te jársz jól, ugyanis ahogy már említettük, vásárlásod 10%-val támogatod a Szurkolókat!

Segítsd Te is munkájukat! Tegyél Te is azért, hogy minél több állat életét megmenthessék!

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!