Teszt: válaszolj 4 kérdésre, hogy megtudd ki is vagy valójában

Mindenki imádja a rövid kis személyiségteszteket, főleg ha csupán néhány kérdésre kell válaszolni és máris eredményhez juthat.

Brightside.me készített egy apró személyiségtesztet, melyben csupán 4 kérdésre kell válaszolnod és máris megtudhatsz magadról néhány új dolgot. Akkor lesz a leghatékonyabb a teszt ha spontán válaszolsz a feltett kérdésekre. A válaszaidat jegyezd meg vagy írd fel. Most pedig ülj le kényelmesen és képzeld el, hogy az óceán kellemes, simogató vízében úszkálsz. És most jöhetnek a kérdések:

1. Lemerülsz az óceán mélyére, hogy megcsodáld az élővilágot és hirtelen megpillantasz egy sellőt. Milyen színű a haja?

2. Nem a sellő az egyetlen, amit látsz. Egy hal is úszkál a közelében. Milyennek látod ezt a halat? Veszélyesnek és agresszívnak vagy inkább nyugodtnak és ártalmatlannak?

3. Még alább merülsz a tenger fenekén, és ekkor meglátsz egy kagylót. Milyen ez a kagyló? Lapos és sima vagy inkább púpos és barázdált?

4. Most itt az ideje visszatérni a szárazföldre. Visszaúszol a partra majd kimászol egy homokos strandra. Hány ember van ott?

Most pedig következzenek a megoldások!

1. A sellő hajának színe elárulja, hogy mennyire vagy társasági ember

  • A hűvös, nyugodt színek, mint például a kék vagy a zöld, azt mutatják, hogy félénk vagy.
  • A világos színek, például rózsaszín vagy sárga azt sugallják, hogy az idegenekkel is könnyen megtalálod a közös hangot.

2. A hal annak a szimbóluma, hogy hogyan kezelsz egy konfliktushelyzetet

  • Ha egy nyugodt halat képzeltél el, nagy a valószínűsége annak, hogy bármikor képes vagy kiállni a véleményed mellett, akár egy vita árán is.
  • Ha egy agresszív, ragadozó halat láttál az azt sugallja, hogy jobban szereted elkerülni a konfliktusokat.

3. A kagyló a körülötted lévők felé a nyitottságodat tükrözi

  • A sima kagyló, repedések, barázdák nélkül azt mutatja, hogy könnyen nyitsz bárki felé, szívesen mesélsz magadról, nem telik sok időbe míg közel engedsz magadhoz valakit
  • Ha egy szokatlan, bonyolult alakú kagylót képzeltél el abban az esetben valószínűleg zárt személyiséggel rendelkezel. Nem szívesen osztasz meg a magánéletedről információkat.

4. A tengerparton tartózkodó emberek száma megmutatja hány igaz barátod van

  • Ha az part tele van emberekkel, igazi társasági lény vagy. Imádod a bulikat és az embereket és ez fordítva is így van.
  • Ha kevés embert képzeltél el, akkor nincs túl sok barátod, de annál igazibbak.tesz
  • Ha egyedül találtad magad a parton az azt jelenti, hogy nehezen kötsz barátságokat és nem igazán bízol meg az emberekben.

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!