Tökéletlenségek, amiket a férfiak imádnak a nőkön

Tudtad, hogy a tökéletlenségeid nem feltétlenül rosszak? Vannak olyan kis hibák, helyzetek, amiket a pasik kifejezetten imádnak a nőkön!

1. Kócos haj
Mi, nők hajlamosak vagyunk órákat vacakolni a hajunkkal miközben nem is sejtjük, hogyan vélekednek erről a férfiak. Lányok, nők, asszonyok van egy rossz hírünk! A pasik egyszerűen odáig vannak a kissé kócos, rakoncátlan tincsekért.

2. Kerek has
A legtöbb nőnek tényleg elképesztően sokat kell dolgoznia azért, hogy szép lapos és kockás legyen a hasa. Azonban azok se keseredjenek el, akik egy kicsit dundibbak az átlagnál vagy egyszerűen nem lapos a hasuk.

3. Természetes arc
A smink a legtöbb nő életének szerves részét képezi, sokan mindennap festik magukat. Még az sem számít, hogy az illető csak a sarki közértbe vagy a ligetbe ugrik le egy kutyasétáltatásra. A férfiak azonban nem rajonganak érte, többségük sokallja, műnek érzi. A legtöbben azt szeretik, ha nyíltan vállaljuk magukat. Vagyis ebben az esetben a kevesebb – a semmi – több!

4. Apró ráncok
Általában azt mondjuk, a férfiaknak nagyon jól állnak az apró ráncok, míg a nők ki nem állhatják őket. Szerencsére azonban az “erősebbik” nem képviselői nem ilyen szigorúak velünk, kimondottan tetszenek nekik az apró ráncaink. Ettől csak még egyedibbek vagyunk.

5. A jó étvágy
A férfiak egyszerűen utálják, amikor egy nő a randin nem kér mást csak egy pohár vizet és egy tál salátát. Sokkal jobban szeretik, amikor a kiszemeltjük látványosan élvezi az életet és jókat tud enni. Nyilván nem kell túlzásba esni és betömni egy egész pizzát, de nem érdemes ennyire visszafognunk magunkat.

6. A szemüveg
Ó, hol vannak már azok az idők, amikor a szemüveg ciki volt! Ma már az ellenkezője igaz, különösen, ha a férfiak ízléséről van szó. Ők ugyanis megvesznek a szemüveges nőkért.

7. A bikini alatt le nem barnult bőr
Nőként egyszerűen utáljuk, amikor a nyaralás alatt úgy barnulunk le, hogy közben rajtunk marad a bikini nyoma. Aggodalomra azonban semmi ok, sok féfi egyszerűen imádja ezt a látványt. A fehér foltok arra emlékeztetik őket, hogy vannak olyan porcikáink, amelyeket csak ők láthatnak.

8. Hosszú szoknyák
Igen, a hosszú szoknyák sokat takarnak, a férfiak mégsem utálják őket. Ennél nőiesebb ruhadarab szinte nincs is. Többnyire nyáron hordunk ilyesmit, az áttetsző anyag pedig csupán sejteti, mi van alatta. Ez nagyon izgalmas a számukra.

9. Amikor mezítláb vagy

Akármilyen furcsa, a férfiak kimondottan aranyosnak látják azt, amikor mezítláb sertepertélünk otthon. Erre igazán logikus magyarázat nem létezik. Talán azért tetszik nekik annyira a látvány, mert a saját lábukhoz vannak szokva.

Forrás: RCNnews

 

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!