Újabb szuper boros program vár Etyeken

A méltán híres etyeki Gasztrosétányon újabb remek rendezvény vár, méghozzá a 2018-as tavaszi piknik! Tuti, hogy ez a legjobb boros program!

Ki ne szeretne elfogyasztani egy jó bort, a csodás lankás tájat nézve? Mi egész biztos azok közé tartozunk, akik imádják az ehhez hasonló gasztro-élményeket, nem véletlen vagyunk odáig az etyeki piknikekért sem. Hogy őszinte legyek nekem a tavaszi piknik a kedvencem, ugyanis ilyenkor már kellemes az idő. Nem fázunk, nem izzadunk. Kényelmesen lehet sétálgatni a círógató napfényben, le lehet ülni egy padra vagy akár egy plédre elfogyasztani a kedvenc borunkat. Nos, ha még nincs kedvenc borod erre is tökéletes az etyeki piknik! Én itt jöttem rá, hogy a levendulás-rozé bizony isteni finom bármennyire is furcsán hangzik! Ebben a boros túrában az a jó, hogy épp annyit iszol és költesz amennyit szeretnél. Egy fillért sem kell fölöslegesen kiadnod és nem kell olyan bort innod, ami nem is az ízlésednek megfelelő, mint egy borkóstolón.

A helyiek nagyon vendégszeretőek, különleges ételekkel készülnek, illetve kézműves vásárral és különböző kulturális programokkal várnak. A részleteket később árulják el csak, ugyanis ez a jó kis tavaszi program sajnos még várat magára. A kitűzött dátum: 2018. április 14.-15. Érdemes feljegyezni a naptárba, nehogy lemaradj!

A hivatalos Facebook eseményt itt találod meg!

 

Forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!