Unod már a Pokemon Go-t: Itt a legújabb fejesztés

Az applikáció készítői a Harry Potter-univerzumból készítenek hasonló játékot.

Valószínűleg sosem felejtjük el a pár évvel ezelőtti Pokémon Go őrületes sikerét – pláne, hogy némi botrányt is okozott Amerikában – és úgy tűnik, a készítők azóta sem unatkoztak. Legutóbbi bejelentésük szerint most a Harry Pottert applikálják a telefonjainkra, és egy olyan játékot készítenek belőle, mely a Pokémon Gohoz hasonlóan a valódi környezetünket alakítja virtuális térré.

A Harry Potter: Wizards Unite játék 2018 második felében debütál majd a Niantic Labs gondozásában, és a leírás alapján a teljes szomszédságunk és a városunk is varázslatok helyszínévé alakul majd. A játékban minden meglesz, amiért imádtuk J. K. Rowling sztorijait: legendás lények, varázsigék, ártó és segítő erők, bűbájok, kihívások.

Egyelőre nem tudunk ennél többet az applikációról, de már most tűkön ülünk, hogy kipróbálhassuk. Ha a könyv és a film ilyen hatást gyakorolt a világra, vajon mi történik majd, ha mi magunk, testközelből is megtapasztalhatjuk a varázslólét izgalmait? Nincs mit tenni: visszaszámlálás indul!

forrás: RCNews

kép: Starity

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!