A Való Világ volt szerelmespárja a világ két végén keresik a boldogságot

A Való Világ 6-ban összejött Iza és Krisztián ugyan sokáig együtt voltak, de végül ennek a kapcsolatnak is befellegzett. Egyikük új szerelem elé néz, másikuk Amerikában keresi a boldogulást.

Miután a pár februárban szakított két külön helyen keresik a boldogságot. Iza a Reflektornak beszélt új szerelméről „Úgy néz ki, hogy lehet lesz egy kapcsolatom, de ez még nem biztos, ezt még mi sem tudtuk igazából eldönteni, hogy hogy legyen” – nyilatkozott szűkszavúan bimbozó kapcsoltáról.

Közben volt párja, Krisztián átrepülte az Atlanti-óceánt és egy hónappal ezelőtt Amerikába költözött, hogy ott próbáljon szerencsét. Facebookra posztolt képei alapján jól érzi magát új otthonában, New Yorkban. Ugyanúgy közösségi oldalán vallott kinti életéről, ahol most még magányosnak érzi magát.

„Szerencsére a villában mér átéltem azt milyen amikor egyedül van az ember és milyen amikor csak magára számíthat..de! Nekem ott volt egy társam aki miatt nem éreztem magam egyedül..itt másabb a helyzet..lelkileg megtörik az ember estenként de van amikor Napközben is! Hiányzik egy társ maga mellől hianyzik a családja az embernek es persze az igazi barátok akik lehet hogy nem mindig vannak ott velünk de a kritikus pontoknal ott vannak, de itt nincsenek..! Lehet azt is mondani hogy a jövőnkert áldozatokat kell hozni, de kérdem én minden évben meg kell hoznom azt az áldozatot ami a legnehezebb?! Amikor mindenről lemondasz csak hogy legyen egy kis pénzed meg persze elmondhasd magadról hogy igen én itt is jartam és át tudtam élni ennek a szépségeit is. Tehat aki bele akar vágni ilyesmibe az gondolja vegig nagyon.” – zárul VV Krisztián jótanácsa.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!