Végelszámolás alatt áll Bajor Imre hagyatéka

Végelszámolás alatt van a tavaly augusztusban hosszan tartó súlyos betegség után 57 évesen elhunyt Bajor Imre feleségével közös vállalkozása – tudta meg a Blikk.

Bajor Imre és felesége, Ildikó még 2000 decemberében vette meg azt a fülei házat, ami a közös cégen keresztül a hagyaték vélhetően legjelentősebb részét képezi. A földhivataltól lekért adatok szerint a tulajdonjog a színész augusztus 6-i haláláig nem változott. Az Opten.hu jelenlegi adatbázisa szerint viszont február elején született egy döntés arról, hogy jogutód nélkül megszüntetik a vállalkozást. Pár héttel ezelőtt pedig azt is bejegyezték, hogy végelszámolással szűnik meg a cég. A törvényes öröklés általános rendje szerint Bajor két előző házasságából született gyermeke, Marci és Lili, valamint felesége egyenlő arányban örököse Bajor cégben fennállt részesedésének.

– Nem szeretnék ezzel kapcsolatban semmit sem mondani – mondta a lap megkeresésére Bajor Ildikó, aki szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi lesz a házukkal.

Felkeresték a színész gyermekeinek édesanyját, Hámori Esztert, aki azt mondta, hogy nem szeretne erről nyilatkozni, majd udvariasan elköszönt, és azonnal bontotta is a vonalat.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!