Viszonyom volt a tanárommal – meghökkentő vallomások

Van, akinek titkos vágya, hogy viszonyt kezdhessen tanárával, és akad olyan is, aki megvalósította. Döbbenetes vallomások következnek!

A tanár-diák viszony régóta vitatott téma, ugyanúgy, mint a főnök-beosztott románc. Az első azonban véleményem szerint teljesen más kategóriába sorolandó. Egy munkahelyen többnyire felnőtt, érett ítélőképességgel rendelkező emberek dolgoznak, így egy esetleges viszony kialakulásában -még ha vannak is nagy korbeli távolságok- nem olyan számottevő a korkülönbség. Ezzel szemben egy iskolai románc folyamán -tegyük fel- még ha csupán 5 év a korkülönbség, akkor is teljesen más helyzetről beszélünk. Biztos mindenkinek volt csinos tanárnője a gimiben, vagy egy dögös tanár úr, akit csodálva nézett egész órán. Azonban ezek csupán rejtett vágyak maradnak normális esetben. Az interneten kutatva legalább ezer tanár-diák viszony beszámolót találtunk, ezért megmutatjuk nektek a legmeghökkentőbbeket. Ezek a kis afférok általában kirúgással végződnek, akár mindkét fél számára. Akad azonban olyan sztori is, ahol a szerelem győzött…

„13 voltam, amikor a 22 éves Isti a sulinkba került, hogy irodalmat tanítson. Megtetszettem neki és elkezdett kérdezősködni  utánam, így azt is megtudta, hogy mi a nicknevem, amit mindenhol használok, és írt chaten. Ő tudta, ki vagyok, de én az álmaimban se gondoltam, hogy épp az irodalomtanárommal chatelek. Végül bevallotta, és sms-ezni kezdtünk, különórára jártam hozzá, hogy felvegyenek a drámatagozatos suliba, bár az órák nem éppen irodalommal teltek el. Beleszerettem. A kapcsolat úgy tudódott ki, hogy fizikaórán sms-t kaptam tőle, amiben ez állt: „alig várom, hogy ebédeltetésnél lássalak”. A tanár észrevette és elvette a telefonomat, majd az sms-t is elolvasta, így rögtön gyanús lett neki és a tanáriban megcsörgette a számot. Szóval kiderült, hogy Isti az, hiszen ő volt az ebédeltetős tanár. Felvállaltuk volna a kapcsolatunkat, de őt egyből kirúgták és talált magának egy 14 éves csajt a másik suliban.”

„Egy új némettanárnő jött az iskolánkba, akire hamar felfigyeltek a nyolcadikos srácok, hiszen a 20 évével nagyon fiatal volt és csinos. Az egyik évfolyamtársam érdeklődött iránta, és a tanárnő ezt viszonozta is, bár a srác csak 14 éves volt. A dolog persze egyből kitudódott és kirúgták az új tanerőt, de a párocska az eset óta már együtt is lakik.”

„Általános iskolában szerettünk egymásba a tesitanárommal, ezért titkolni kellett a kapcsolatunkat, hiszen én csak 14 voltam, ő pedig már 26 és ráadásul nős. A feleségével épp válófélben voltak, bár állítása szerint nem miattam mentek szét. Szép lassan adagoltam be a környezetemnek, így senki nem szerzett tudomást a kapcsolatról egészen 18 éves koromig. Eleinte támadtak a korkülönbség miatt, és azért, mert a tanárom. Szerintem a szerelemben nincsenek határok és örülök, hogy ő legalább komoly ember minden téren, tehát nincsenek ezek a hülye gyerekes dolgai, mint például a saját korosztályomnál.” 

„Két évvel ezelőtt történt. Új voltam a városban, a tanulmányaim miatt költöztem Pestre. Egyik este úgy döntöttem kicsit körülnézek a környéken, de hazafelé eltévedtem és egy HÉV-megállóban kötöttem ki.” – meséli Szandra, aki ekkor volt 18 éves. „Már épp kezdtem pánikba esni, amikor egy idősebb, 35 körüli férfi lépett oda hozzám és azt kérdezte segíthet-e. Először kicsit megijedtem, de aztán azt gondoltam egész helyes pasas. Elmentünk kávézni és még aznap este felhívott a lakására, én pedig belementem. Együtt töltöttük az éjszakát és – lehet, hogy csak azért mert azt gondoltam úgyse látom többet, – isteni volt vele a szex.” – mondja Szandra, aki állítása szerint azelőtt sosem csinált ilyet. „Másnap volt az első tanítási nap és már késésben voltam, át sem öltöztem, egyből rohantam az egyetemre. Az első órám német volt és már épp mentegetőzni akartam volna a késés miatt, amikor egyszer csak szembenézett velem a némettanárom, ugyanaz a pasas, akivel az éjszakát töltöttem.” – meséli a lány. „Tátva maradt a szám, egy pillanatra neki is, majd mosolyogva ennyit mondott: Remélem jól telt az éjszakája kisasszony! Nem szóltam semmit, csak elpirult arccal a helyemre botorkáltam.”

„Utolsó éves voltam és már régóta tetszett nekem a történelemtanárom. Minden módon próbáltam a közelébe férkőzni, kivágott ruhákat hordtam, szexuális utalásokat is tettem, külön órát kértem tőle, de semmi nem hatott.” – meséli Niki, aki mostanra maga is tanár lett, tisztességes életet él, de állítása szerint akkoriban nem volt szégyenlős típus. „Már épp kezdtem volna feladni, amikor egyik nap óra után azt mondta maradjak még, mert beszélni akar velem. Azt gondoltam talán azt akarja mondani, hogy fogjam vissza magam. De nem. Ő közölte velem, hogy év végén meg fog buktatni. Tátva maradt a szám, hiszen jó jegyeim voltak, nem értettem az egészet.” – meséli Niki, aki akkor nagyon meglepődött, de nem bánta, hogy ott maradt. „Nagyon ideges lettem és megkérdeztem, hogyan lehetséges ez. Mire ő azt mondta, sokkal több van bennem és ne adjam fel ilyen könnyen, amit akarok. Mindezt mosolyogva és ekkor már pontosan értettem, hogy mire gondol. Odaléptem hozzá és megcsókoltam, ő pedig viszonozta, majd ezek után ott, a tanári asztalon tett magáévá. Ez volt életem egyik legjobb szexuális élménye.” – mondja a lány. „Csak egyszer történt meg a dolog köztünk, nem sokkal később megkaptam a diplomámat és azóta én is tanárként dolgozom. Évekkel később találkoztunk, ő megnősült, én férjhez mentem, és most ugyanazon az egyetemen tanítunk.”

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!